Bonham Carter peab oma mehe filmidesse pääsemiseks läbima prooviesinemise

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Helena Bonham Carter eitas väidet, justkui ta saaks automaatselt igasse Tim Burtoni filmi seetõttu, et ta mehe kaaslane on.

41-aatane staar on Burtoniga nüüdseks olnud koos juba kuus aastat ning neil on ka kaks last, vahendab Wenn.

Sellest hoolimata kinnitab Carter, et mees ei kohtle teda kuidagi erilisemalt kui teisi näitlejaid ja tal tuleb alati läbida prooviesinemised, et enda mehe Burtoni filmides osa saada.

Naine on veendunud, et sai ka «Sweeney Toddi» filmirolli täiesti ausal teel: «Iseenesest mõistetavalt magasin ma temaga. Aga see ei toonud mulle mingeid boonuspunkte.»

«Tundub justkui rolli andmine minule oli lihtne valik. Aga tegelikult oli see tõeliselt raske ja tõenäoliselt ka riskantne, kuna ma pidin kindlasti prooviesinemise tegema. Ma ei tahaks kunagi osaleda mõnes filmis vaid selle pärast, et ma tema kaaslane olen,» seletas Bonham Carter.

«Ma ei tahtnud ka seda, et tekiks surveolukord, kus mind justkui peab filmi võtma – see oleks nii filmi kui tema jaoks olnud katastroof.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles