Lauri Pihlapis on peidus mitu erinevat inimest

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri «Lowry» Pihlap
Lauri «Lowry» Pihlap Foto: Janne Luigla / Harriet Studios

Hiljuti välja tulnud albumi «Split Personality» (lõhestunud isiksus - toim.) kohta ütleb Lauri «Lowry» Pihlap, et tema meelest muusikud ja kunstiinimesed ongi kergelt skisofreenilised ja mitmetahulised tüübid.

«Minus on peidus erinevad tegelaskujud. Aeg-ajalt lasen ma valla sellised, kes mulle endalegi ei meeldi väga, aga tuleb üritada neid kõiki kontrollida,» rääkis Pihlap reporter.ee-le.

Plaadi nimilugu on Pihlapi sõnul tõenäoliselt üks ainsamaid lugusid, mis ei ole sada protsenti päriselust. «See on pigem selline üledramatiseeritud nii-öelda oma mõttekirjeldus, et mis siis oleks.»

Küsimusele, kas korraga on võimalik armastada mitut naist, vastab Pihlap, et tema meelest on kõik võimalik. «See ei ole kindlasti välistatud. Elu on nii huvitavate keerdkäikudega minu arvates, et üllatusi tuleb igalt poolt ja neid tuleb iga päev ja kindlasti see ei ole võimatu,» seletab ta.

Endalgi on tal armastusega väga hästi ning salapärase isiku kohta ütleb noor mees vaid seda, et ta on salapärane.

«Mul on oma tantsustuudio ja sinna ma panen päris palju oma aega ja energiat. Laias laastus – that’s about it. Need on need valdkonnad, milles ma olen tegev ja millele ma olen pühendunud. Nii et ikkagi muusika, laul ja tants tegelikult,» kirjeldab Pihlab oma tegemisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles