Betoonist visiitkaart?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal nädalal satub suu kaudu organismi umbes viis grammi mikroplasti - oleksid justkui alla neelanud plastikust visiitkaardi.
Igal nädalal satub suu kaudu organismi umbes viis grammi mikroplasti - oleksid justkui alla neelanud plastikust visiitkaardi. Foto: SCANPIX

Kõigile on teada, et visiitkaart mängib tähtsat rolli ning annab selle omaniku kohta üsna palju teada.

Tänapäeva maailmas, kus miljoni dollari idee on vaid telefonikõne või e-kirja kaugusel, on lihtne jääda märkamatuks, edastab Gizmodo.

Tähelepanu äratamiseks peab midagi erakordselt välja pakkuma või näitama. Tavapäraselt trükitakse visiitkaarte paberile, kuid see ei üllata enam kedagi.

Otsitakse aina uusi viise, kuidas endast märk maha jätta.

Prantsusmaa loominguagentuur Murmure pakkus välja ühe võimaliku variandi. Kui soovitakse karjääri teha, siis visiitkaart on see, mille abil saab endast kustumatu mulje jätta.

Murmure pakkus välja betoonist visiitkaardid. Need on tavapärastest visiitkaartidest raskemad, kuid samas ei jää need tähelepanuta, kuna on ebatavalised ja erakordsed.

«Need visiitkaardid on tavapärasest ehitusmaterjalist. Samas aga aitavad need luua sidemeid ja suhelda. Ei tohi lasta end kohutada selle materjali karmusest,» selgitasid agentuuri esindajad.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles