Alkoholism oleks võinud Backstreet Boysi staari tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Carter
Nick Carter Foto: WENN.com

Ansambli Backstreet Boys staar Nick Carter on taas hea tervise juures pärast seda, kui aastatepikkune joomine ja pidutsemine talle südamehaiguse põhjustasid.

Pärast seda, kui Carter hiljutisel Backstreet Boysi tuuril halb hakkas, avastasid arstid, et mehe südamesse on kogunenud toksiinid, mis pärsivad normaalset südametööd ning lauljale teatati, et kui ta joomist ei jäta, võib ta peatselt surra, vahendab WENN.

Carter, kes on tunnistanud, et proovis alkoholi esmakordselt kaheaastasena, kommenteeris juhtunud järgnevalt: «Mul on olnud mitmeid ärkamisi seoses mu joomisega, ohumärke, politseile vahelejäämisi. Aga kui ma olin umbes pool aastat tagasi poistega tuuril ja mul hakkasid südamesse valud lööma, otsustasin ma arsti juurde minna. Selgus, et ma joon liiga palju ja minus on liiga palju ärevust.»

«Arst ütles, et kui ma joomist kohe ei lõpeta, lähevad asjad veel hullemaks. Praegu on mul võimalus see kontrolli alla saada ja oma elu muuta. Mul on võimalus elada tervena. Ma hakkasin asendama joomist ja pidutsemist tervislikemate asjadega nagu sport ja videomängude mängimine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles