Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Avalikustati Briti filmiauhindade tõusva tähe kandidaadid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eger Ninn
Copy
Sienna Miller
Sienna Miller Foto: AP / Scanpix

Briti filmi- ja teleauhindade (BAFTA) tõusva tähe kandidaatideks esitati sel aastal Shia LaBeouf, Sienna Miller ning Ellen Page.

Näitlejad võistlevad erakordse uue talendi tunnustuse nimel Joy Divisioni biograafiafilmi «Control and Lust» staari Sam Riley ning «Cautions’i» Tang Wei vastu, vahendab Wenn.

Sellina kategooria loodi 2004. aastal surnud talendiotsija Mary Selway austuseks, mille esimene auhind läks Šoti näitleja James McAvoy’le.

«Casino Royale» staar Eva Green, kes võitis sama auhinna eelmisel aastal, tegi eile teatavaks selleaastased kandidaadid: «Selle aasta kõik viis kandidaati on oma tööga tõepoolest silma paistnud ning ma olen kindel, et kuuleme neist veel 2008. aasta jooksul kõvasti.»

Tegemist on ka ainukese BAFTA auhinnaga, mille valib publik. Võitja tehakse teatavaks ametlikul auhinnatseremoonial 10. veebruaril.

Tagasi üles