Normann ja Ots korraldavad pööblile eraldi vastuvõtu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann ja Aleksander Ots
Henrik Normann ja Aleksander Ots Foto: Raadio Uuno
Raadio Uuno hommikuprogrammi juhid Henrik Normann ja Aleksander Ots korraldavad Hiiu Õlletoas esmaspäeval, 23. veebruaril pööblile vabariigi aastapäeva vastuvõtu. Samuti kingivad Normann ja Ots Eestile sünnipäevaks ka laulu.

«Isamaal on sünnipäev ja suuremat osa Eesti rahvast pole peole kutsutud, eks see tegigi kurvaks ja pani mõtted liikuma. Kes ikka pidupäeva puhul kusagil Narvas tankitorusse vaadata tahab,» räägib Ots murelikult.

«Ma arvan, et mulle ikka saadeti kutse... Eks läks postis kaduma,» poetab Normann vahele. Nii tekkiski meestel mõte korraldada tähtpäeva eelõhtul üks õige pööblipidu.

«Meie peole on kõik oodatud, kes pingviinide paraadile kutset ei saanud või lihtsalt ei viitsi sinna minna,» ütleb Normann. Kuivade kõnede asemel saab esmaspäeval Hiiu Õlletoas näha mahlakaid sketše nii surutisest, lamatisest, kui ka tuntud avaliku elu tegelastest.

Rahva tantsutamise eest hoolitseb kontsertmeister Sulo, kes on muuseas terve, kui purikas.

«Ahsoo, meil on kodumaale kingitus ka, me tegime Sassiga päevakajalise sisuga laulu – «Kõik on hästi»,» räägib Normann õhinal. Uus laul tuleb koomikute sõnul peol ka esmaettekandele.

«Igal juhul ootame kõiki toredaid ja heatujulisi inimesi esmaspäeval kella kaheksaks õhtul Hiiu Õlletuppa ja kuna kõrts pole kummist, tasub piletid ette ära osta,» võtab Aleksander otsad kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles