«Meeleheitel koduperenaiste» staar ei tahtnud täishinda maksta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicollette Sheridan
Nicollette Sheridan Foto: AFP / Scanpix

Seriaali «Meeleheitel koduperenaised» üks staaridest Nicollette Sheridan tekitas Kariibi meres asuva St. Bartsi saare luksushotellis segaduse.

Oma kihlatu Michael Boltoniga Taiwana hotellis puhkust veetnud naine keeldus teenuse eest täishinda maksmast, viidates sellele, et ta on kuulsus ja talle tuleb hinnaalandust teha, vahendab New York Post.

Hotelli esindaja sõnul hakkas naine juba nende juures luksusnumbri reserveerimise ajal hinnaalandust nõudma. Sama asi jätkus ka jahi üürimisel. Siis polnud naine aga rahul sellega, et hotellile kuuluv luksusjaht polnud küllalt suur.

Taimetoitlasest Boltonile ei sobinud mitte midagi hotelli menüüst ja hotellitöötajate andmetel suundus paar endale sobivat toidukohta otsima.

Hollywoodi staaride lähikonda kuuluva isiku andmetel võis Sheridanil rahaga tõesti natuke kitsas käes olla, sest ta lasi hiljuti rasvaimu teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles