Moeguru: proua Beckham on kõige maitsetumalt riietuv kuulsus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Reuters / Scanpix

Hollywoodi moeguru Mr. Blackwell nimetas Victoria Beckhami kõige maitsetumalt riietuvaks kuulsuseks.

Mr. Blackwelli sõnul tõi proua Beckhamile selle tiitli asjaolu, et ta armastab kanda kookonisarnaseid ühesuguse lõikega minikleite, edastab Hollywood Reporter.

Victoria Beckham on ka varem moeguru «mustas nimekirjas» olnud. Nimelt valis Mr. Blackwell 1998. aastal ansambli  The Spice Girls liikmed kõige maitsetumalt riietuvateks, seal hulgas ka Victoria Beckhami.

Moeapsakaid tegevate kuulsuste nimekirjast võib leida veel ka Amy Winehouse`i, Mary Kate Olseni, Sarah Fergusoni, Avril Lavigne, Jessica Simpsoni ja Lindsay Lohani.

Nimekirjast puudub siiski üks seal tihti figureerinud nimi – Britney Spears.

«Kuna Spearsil on vaimseid ja eraelulisis probleeme, siis tema panemine sellesse nimekirja oleks sobimatu ja eetikavastane,» nentis Mr. Blackwell.

Hollywoodi moeguru kõige paremini riietuvate staaride nimekirjas on Reese Witherspoon, Beyoncé, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman, Katie Holmes ja Cate Blanchett.

Mr. Blackwell on maitsetult ja maitsekalt riietuvate kuulsuste edetabelit teinud alates 1960. aastatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles