Lauri Viikna sattus jälle haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Viikna
Lauri Viikna Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Alles see oli, kui tivoliärimees Lauri Viikna võitles haiglas sapikivide eemaldamise järel tekkinud tüsistuste pärast elu ja surma peale - läinud esmaspäeval sattus Lauri oma tsikliga Yamaha V-Max õnnetusse, mis viis ta taas arstide käte vahele.

«Praegu on mul töökorras ainult üks käsi, õpin oma elu vasaku käega majandama,» sõnab Viikna nukralt Kroonikale. «Mu tervisele on see kahju sada miljonit krooni.»

Õnnetus juhtus Peterburi maanteel. «Olin esimeses reas, sõitsin bussi taga - vaatasin vasakule, et mööduda bussist, mis valmistus peatuma ning pöörasin seejärel pilgu vasakule ja paremale, taha, veendumaks, et kedagi ei tule, ja järgmisel hetkel, kui jälle otse vaatasin, olin kiviklibus, betoonijubinates ja metalltorudes.»

Tee seda lõiku, kus Lauri oli sõitnud juba aastaid, kasutati parasjagu ajutiselt tee-ehituse materjalide hoidmiseks, lisaks veel madalalt paistnud õhtupäike ja - oligi mats kirjas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles