Jackie Chan tegi suurte action-filmidega lõpparve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jackie Chan
Jackie Chan Foto: SCANPIX

Näitleja Jackie Chan teatas, et film «Chinese Zodiac» jääb tema viimaseks suureks märuliks.

Chan rääkis AP-le, et inimesed ei usu tema juttu lõpetamisest. «Nad ütlevad: «Ei, sa oled veel noor, sa suudad seda jätkuvalt!» Kuid ma pean ju mingil hetkel lõpetama,» sõnas 58-aastane staar.

Chan lahkub actioni-areenilt linateosega «Chinese Zodiac», milles ta mängib aardekütti, kes otsib üle maailma kadunud astroloogilisi antiikesemeid. Mees peab seda üheks oma karjääri olulisemaks filmiks - selle kallal töötas ta produtsendi, stsenaristi, lavastaja ja võitlusstseenide koordineerijana ühtekokku seitse aastat.

«Viimased kümme aastat olen pidanud valima lavastajat, kes mind juhendaks. Selle filmi lavastasin ise. Loodan, et 20 aasta pärast inimesed mäletavad seda filmi,» ütles Chan.

Näitleja sõnul on filmirollid tema kehale halvasti mõjunud: «Mul on igalt poolt valus. Õlg, pahkluu... Te ei tea seda, sest ma näen terve välja.»

Sellegipoolest ei kavatse Chan jalgu seinale visata ega aianduse või muu säärasega tegelema hakata.

«Kui vaatan Hollywoodi, Robert De Nirot... Ta oskab teha kõike - komöödiat, draamat. Clint Eastwood suudab jätkuvalt liikuda. Otsustasin, et see ongi mu eesmärk. Sest action-staari elu on lühike, kuid näitleja elu väga pikk. Tahan vaatajatele tõestada, et oskan näidelda,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles