Fotod: Miley Cyrus on hirmuäratavalt kõhn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus emaga
Miley Cyrus emaga Foto: MAVRIXONLINE.COM


Lausa silmnähtavalt kõhnenev Miley Cyrus alarmeeris fänne käesoleva aasta aprillis, kui postitas endast Twitterisse pildi paberist kiirtoidurestorani kotiga, kirjutades: «Ma ei saa seda süüa. Seega kavatsen kasvõi sellest lõhnast viimase võtta! Mu suu jookseb sõna otseses mõttes vett.»


Pärast seda on lauljatar väga teravalt nii kõmumeedia kiu fännide n-ö luubi all, vahendab Buzznett. 

Noor naine ise väidab, et tema kõhnumise põhjuseks on gluteeni ja laktoosi allergiast põhjustatud vaevused. «Kõigile, kes mind anoreksikuks peavad, mul on gluteeni ja laktoosi allergia. Gluteenivaba toit välistab menüüst toidud, mis sisaldavad viljas leiduvat. Asi pole kaalus, vaid minu tervises. Gluteen on nagunii p**k!» teatas Miley ja soovitas, et kõik võiksid proovida elada vähemalt nädala ilma gluteenita. «Muutused sinu nahaga, füüsilise ja vaimse tervisega on hämmastavad. Sa ei pööra enam tuldud teed tagas,» kirjutas ta Twitteris ühele oma fännidest.
Miley on avastanud enda jaoks ka pilatese trennid, mis naist veelgi kõhnemaks muudavad.
Kiika pilte! Kas Miley on kõhnumisel läinud liiga kaugele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles