Angela Aak: orgasmiga on mul kõik korras

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Aak
Angela Aak Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Soovahetusoperatsiooni läbinud kitarrist Angela Aak tunnistas, et orgasmiga on tal kõik korras.

41-aastase Angela sõnul on ta end juba umbes 20 aastat  tütarlapsena tundnud, kirjutab Kroonika.

 

Möödunud aastal viis ta oma naiseks saamise unistuse täide.

 

«Minu jaoks on igal juhul praegune elu kergem ja seda igas mõttes. Mul on lihtsam toime tulla. Samas on nii, et kui oma asja hästi teha, siis pole midagi probleemiks. Ma pole päris nõus väitega, et naistel on raskem tööd leida juhtivale kohale ja et nad saavad vähem palka,» leidis Aak.

 

Aak jätkas, et ta pidi pärast operatsioone kosuma, et ta voodimõnusid tunda saaks, kuid nüüdseks on tal naudingu ning orgasmi saamisega kõik korras.

 

Ta jätkas, et seksimise kohta ta päeva- või tunniplaani ei pea, kuid kui armastus  tee juhatab seksini, siis nii see ka juhtub.

 

Naise sõnul pole ta oma südant veel lõplikult kellelegi kinkinud.

 

«Oma südant pole ma veel kellelegi päriseks kinkinud. Küll aga võin öelda, et üksi ma ei ela. Mu elukaaslane on eestlane,» lausus Aak.

 

Aaki sõnul on pärast soovahetusoperatsiooni talle alles jäänud tõelised sõbrad.

 

«Sõprusega on nii, et  tõelised sõbrad on kõik alles jäänud. On muidugi ka inimesi, kes  ei suutnud mu elumuutusi alla neelata ega suhtle enam eriti. Igaühel on ju oma elu,» nentis kitarrist.

 

Aaki kinnitusel on talle ka modellitööd pakutud.

 

«Olen 180 sentimeetrit pikk ja kaalun 65 kilogrammi. Mu jalanumber on 41. Kuigi ise arvan, et mul on sada iluviga küljes.  Näiteks mulle ei meeldi mu jalad. Olen isegi ühes modelliagentuuris hingekirjas olnud,» selgitas Aak.

 

Aaki sõnul on ta seni oma sarvekesi maha jooksnud ja teinud seda, mis tal teismeliseeas tegemata jäi.

 

Angela Aak siiski ei paljastanud, kuhu arstid ta äralõigatud meheau panid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles