Saate «Tantsi tagumik trimmi» võistlejate staartoitumisnõustaja Robert Nool vaatab suve poole juba mõtetega, mida hõõguvale grillile visata.
Toitumisnõustaja Robert Nool grillib suvel põtru
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kindlasti plaanin grillida mõne metslooma liha, näiteks põdraliha,» räägib Robert ajakirjale Naisteleht.
«Mereannid on ka hea vaheldus tavalisele sealihale,» kutsub toitumisnõustaja kaasmaalasi üles eksperimenteerimisele, kes sageli üksnes poest ostetud marineeritud liha on harjunud grillima.
«Minu grillil on alati esindatud ka juurviljad, mis on maitsestatud erinevate ürtide ja oliivi- või kookoseõliga,» räägib Nool.
«Sellisel viisil olen juurvilju saanud sööma ka need, kes muidu seda üldse ei teeks.»