Kuulsad kaheksa last jäävad kodutuks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadya Suleman
Nadya Suleman Foto: AFP / Scanpix

Kuulsaks saanud ameeriklanna Nadya Suleman ja ta varasemad kuus ning möödunud kuul sündinud kaheksa last võivad jääda kodutuks.

Nimelt ei ole Sulemanid kümme kuud pangalaenu tasunud ja pank plaanib maja perelt ära võtta, edastab abc.net. au.

Pangadokumentides on laenu tagasimaksjana ja maja omanikuna märgitud Nadya Sulemani ema Angela Suleman.

Pank saatis perekonnale 6. veebruaril hoiatuskirja, kuna alates 2008. aasta aprillist ei ole makstud igakuist 2358 dollari (ligi 30 000 krooni) suurust summat.

«Meie perel on praegu väga raske aeg, püüame toime tulla,» sõnas Angela Suleman.

Pasadenas asuva IndyMac Federal Bank esindaja kinnitusel antakse perekonnale kuus kuud aega, enne kui äärmuslikud meetmed kasutusele võetakse.

«Praeguses olukorras on kümme protsenti meie klientidest tagasimaksetega hädas. Tagasimaksed hilinevad kuni 60 päeva,» lisas panga esindaja.

Mitmed arstid peavad  Nadya Sulemani hoolimatuks emaks.

«Ta kasutas kunstlikku viljastamist. Naine, kellel on juba varasemast kuus last, ei tohiks lasta enda emakasse istutada veel kaheksat embrüot,» on viljakusarst ja günekoloog Harish Sehdev seisukohal.

Sulemani kaheksa last sündisid üheksa ja pool nädalat enne tähtaega ning arstide arvates võib neil lastel hiljem mitmeid terviseprobleeme tekkida.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles