Tim Burton keelas Helena Bonham Carteril ajastudraamades mängimise

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Burton ja Helena Bonham Carter
Tim Burton ja Helena Bonham Carter Foto: AP / Scanpix

Režissöör Tim Burton tahtis meeleheitlikult, et tema abikaasa Helena Bonham Carter saaks lahti ajastu filmide näitlejanna imagost, leides talle kõige imelikumaid rolle, mis võimalik.

Bonham Carter oli mingil hetkel väga tuntud oma ajastudraama rollide tõttu aga nüüd leiab Burton, kellel on 41-aastase staariga kaks last, et naise näitlemisstiil on drastiliselt muutunud, vahendab Wenn.

«Jah, ma tõepoolest panen Helenat mõnesse imelikku rolli, arvestades, et ta on mu abikaasa ja laste ema. Ma alustasin tema riietamist ahvikostüümi («Ahvide planeedis»). «Sweeney Toddis» visatakse tema tegelane lõpuks ahju ning filmis «The Corpse Bride» lasin tal kehastada lagunevat laipa, kellel olid ussid peas,» rääkis Burton.

«Minuga koos olles tuleb sellega lihtsalt leppida. Ma ütlesin talle, et unusta need kostüümidraamad ära, see ei saa enam kunagi niimoodi olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles