Eesti meesstripparid rahas ei suple

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kuigi Eestis striptiisiga endale leiba teenivad mehed tööpuuduse üle ei kurda, siis rahas nad ka just ei suple.

«Kui «papp» otsas, on kasulikum Soome ehitajaks minna, kui siin showtantsuga jamada,» tunnistas Nordic Dream Boys showgrupi omanik Leo-Sergei Täht homsele Kroonikale.



«Ma olen üritanud elus hoida kuue-liikmelist gruppi ja esinemise eest on keeruline isegi 7000 krooni õhtu eest küsida. See on ju kommiraha, aga mehed peavad ennast vormis hoidma, treenima, jõusaalis käima,» ütles Täht, lisades, et niimoodi küll omale Pirita jahtsadamasse kaatrit ei soeta.



Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel, kellele kuulub showgrupp The Real Men Show, arvab et Tallinnas on 6000 krooni tunniajalise programmi eest normaalne.Väljasõidu puhul lisandub ka bensiiniraha.



Praegu olla tema trupi poolt saadaval veel ka jõuluprogramm, kusjuures jõuluvana osas loomulikult Farmi-Gabriel.



«Ma tööpuuduse üle ei kurda. Esinesin just Terrariumis ja see tõi hulga uusi tellimusi. Kui tulen üksi, siis maksab 10 minutit 1500 krooni,» ütleb Farmi-Gabriel.



Striptiisi alal pidi soolise võrdõiguslikkusega kõik korras olema ja ka striptiisitaride esinemine maksvat sama palju, teab Farmi-Gabriel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles