Rändajad debüütvideos teeb linnukostüümis mees kõrge õhulennu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

Ansambel Rändajad avaldas oma esimesele singlile «Kevades» filmitud video.

Lugu räägib uuestisünnist, armastuse leidmisest ja loomulikult kevadest.
See on meloodiline ülistuslaul, milles on ühendatud akustilised ja elektrikitarri helid. Lihtsas ja harmoonilises laulus on peidus tunne, mis äratab ja avab südame ning kutsub taassünnile looduses ja sinus eneses.

Uue pop-folk nähtuse Rändaja tuumaks on laulja-lugudekirjutaja Indrek Tammoja, kes koos andeka muusiku Kristjan Pärnaga helgetes etnorütmides kevadet kuulutab. Tuju tõstva laulu «Kevades» lihvis läikima Karel Kattai.

«Nagu nimigi ütleb on Rändaja kooslus, mis ei eksisteeri ajas või ruumis konkreetse bändina, vaid pigem ilmneb muusikalise kokkupuutena, mis sünnib siis ja seal kui see juhtuma peab. Tulevikus näeb Rändaja end veel voolavamana, et otsida ja leida põnevaid muusikuid, kellega koos luua erinevatest traditsioonidest kantud eklektiline kõlapilt,» tutvustas Indrek Tammoja muusikalist kooslust lähemalt.

«Kevades» video on uue tulijana ka tänases «Eesti top 7» saates, mis saab ETV 2 kanalil alguse kell 22.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles