Zetod toovad Viimsi urbanismi folgihõngu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod
Zetod Foto: promo

Meil on rõõm teatada, et Eesti hetkel populaarseim folk-rokkbänd Zetod tervitab enda põhjapoolseid fänne uute lugude ja meeleoluka kontserdiga 16. juunil Viimsi Vabaõhumuuseumis.

Kontsert leiab aset juba kolmandat aastat järjest toimuva «Valgete Ööde Festivali» raames, kus lisaks Zetodele esinevad sel aastal ka Johansonid, Ott Lepland & Lenna akustilise kavaga. Samuti näidatakse festivali vabaõhuekraanil häid Eesti filme «Üksik saar» ja «Uus maailm».

Bändi liider Jalmar Vabarna: «Zetod tegelevad praegusel ajal aktiivselt uute lugude treimisega, et esinemisterohkel suveperioodil rahvast taas üllatada. Valgete Ööde Festivalil on oodata ka mitme uue loo esmaesitlust. Uued lood leiavad oma koha ka sügisel ilmuval Zetode uuel albumil «Lätsi kõrtsu». Ootame väga seda esinemist ja kohtumist enda põhjapoolsete fännidega. Viimsi Vabaõhumuuseumi Kingu talu hoov on meie muusika jaoks suurepärane kontserdipaik.»

Ürituse kava:

Valgete Ööde Festival 2012
Viimsi Vabaõhumuuseumi Kingu talu hoov

15. juunil kell 21 Ott Lepland Bänd & Lenna akustilise kavaga ning kell 23 hittfilm «Üksik saar».

16. juunil kell 21 Zetod & Johansonid ja kell 23 hittdokk «Uus maailm».

Festivali sooduspiletid on saadaval veel täna Piletilevis. Lisainfo Rannarahva muuseumi kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles