Moegurud Arne Niit ja Helina Risti läksid modellisaates kaklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Helina Risti ja moekunstnik Arne Niit saates "Eesti tippmodell"
Stilist Helina Risti ja moekunstnik Arne Niit saates "Eesti tippmodell" Foto: Kanal 2

Viimases «Eesti tippmodelli» saates läks rajuks sõnasõjaks moeguru Arne Niidu ja stilist Helina Risti vahel, mis ehmatas isegi noori modellihakatisi.

Seksika autoreklaami pildistamisel keesid tõepoolest tunded üle, kuna fotosessiooni jälgima tulnud kohtunik Arne Niit oli erakordselt kurjas tujus.

Tema pidev  näägutamine tegi stilistile ja fotograafile esialgu pisut nalja, kuid mõne aja pärast ei pidanud ka nende närv vastu ja Helina palus Arne Niidul võtteplatsilt lahkuda, mida viimane loomulikult ei teinud.

 «Litslik, rõvedalt odav, piinavalt õudne, jubedad värvid, peletislik meik,» lajatas Niit, kui nägi noore stilisti Helina Risti kostüümivalikuid reklaamplakati pildistamisel.

«Miks sa oled riietanud tüdrukud musta? Autod on hallid, tüdrukud ei paista nende taustalt väljagi!  Miks on kaela ümber rihm nagu koeral? See teeb ta kaela ju suuremaks kui pea? Nendes saabastes näevad ka siresäärsed neiud välja, kui töntside jalgadega saabastega kassid...,» kärkis moeguru noorukese stilisti peale. 

Niit  käskis ka tüdrukute roheliseks võõbatud huuled punaseks värvida. Kuid ka see ei rahuldanud moegurut ning ta käskis huulevärvi uuesti ümber vahetada. «Ei, ei! Ka see ploomi värvi suu ei eruta mind, kui meest!» kiljus Niit. 

Ka fotograaf sai oma osa. «Sellel pildil pole ju tüdruku suud nähagi! Ta näeb välja nagu kiilakas! Tal pole kaelagi! Tal on jalad paksud sellel pildil! Jube kole!» ei hoidnud Niit oma emotsioone kaamerate ees vaka all.

Helina arvates segas Niidu kohalviibimine tõsiselt modellide keskendumist. Naine lisab, et nii kurja keelega polevat veel keegi tema töid varem arvustanud. Helina on kindel, et Niidu segamiseta oleks fotod välja tulnud tunduvalt paremad.

«Kõik oleneb sellest, kuidas inimene tahab asju näha. Öelda, et modelli tumepunased huuled on taguotsa augu värvi, on ilmselgelt tema nägemus asjast ja puhtalt pahatahtlik,» leiab filmitegija Rain Tolgi stilistist elukaaslane Helina Risti, Õhtulehele antud kommentaaris.

«Ma olen draakoniaasta Ambur ja loomult korralik Draakon. Enamiku ajast ma magan, mind ei tohi üles äratada,» kommenteris oma käitumist Õhtulehele omakorda Niit ning möönis, et Helina Ristil õnnestus temas korraks draakon äratada.

«Need on emotsioonid! Ma ei jõudnud ennast võib-olla lõpuni formuleerida. Ma ei ole paha inimene, aga Eestis pole häid stiliste» rõhutab Arne

Kõige enam olid toimunust hämmingus loomulikult aga noorukesed modellid, kelle arvates polnud sobilik, et saate tiimi liikmed, kes oleks pidanud omavahel koostööd tegema, hoopis kaamerate ees rajult kaklema kukkusid.

«Need erimeelsused oleks neil tulnud omavahel ära klaarida, mitte meid nendesse kiskuda,» arvas saatest väljakukkunud Lisann.

«Seda oli nii piinlik vaadata ja ajas ka meid segadusse ning rikkus töömeleolu,» lisas Helina.

Mida arvad sina staarmoeguru käitumisest saates? Oli see õigustatud või lihtsalt primadonnalik diivatsemine Arne Niidu poolt!

Vaata pilte! Kas sulle meeldis stilist Helina Risti nägemus jõulisest autoreklaamist?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles