Kristen Stewart ja Charlize Theron särasid uue filmi esilinastusel gootilikus glamuuris

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart, Charlize Theron ja Chris Hemsworth
Kristen Stewart, Charlize Theron ja Chris Hemsworth Foto: SCANPIX

Briti pealinnas Londonis oli eile uue filmi «Snow White and the Huntsman» esilinastus.

Selles filmis peaosi mängivad Kristen Stewart ja Charlize Theron osalesid punase vaiba üritusel mustast kangast õhulistes ja gootilikes õhtukleitides, edastab Daily Mail.

Theron mängib nimetatud linateoses kurja kuningannat Ravennat ning Stewart Lumivalgekest.

22-aastasel Kristen Stewartil oli seljas Marchesa moemaja 2012. aasta sügiskollektsiooni kleit, mis oli enamjaolt pitsist ning paljastas ta saledat figuuri.

Samuti oli ta minimaalselt meiki, et sarnaneda näonaha poolest oma tegelaskuju Lumivalgekesega.

36-aastane Charlize Theron aga kandis Christian Diori loomingut. Tegemist oli õhulise tumedast läbipaistvast materjalist kleidiga, mis paljastasid ta jalad. Näitlejannal oli niinimetatud suitsumeik.

Kahte naispeategelast kehastanud poseerisid koos kolmanda peategelase kehastaja Chris Hemsworthiga. Ta kandis halli ülikonda ja musta värvi särki.

Hemsworthi abikaasa Elsa Pataky sünnitas möödunud reedel Londonis tütre, kes sai nimeks India. Sellest hoolimata, oli staar esilinatusel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles