Heategijad laulavad kodutute loomade hüvanguks

Tea Raidsalu
, «Sakala»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on heategevuslik karaokeõhtu Viljandis pubis Liverpool.
Täna on heategevuslik karaokeõhtu Viljandis pubis Liverpool. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varjupaikade MTÜ toetuseks korraldatav üle-eestiline niinimetatud karaoketuur on esimene tänavusest sarjast «Tartu Karaokeklubi Heategu 2009».


Sellega soovib Tartu Karaokeklubi pakkuda rõõmu Varjupaikade MTÜ Võru, Pärnu, Viljandi ja Virumaa varjupaikade käpalistele, kelle uue kodu ootus võib venida vägagi pikaks.

Täna on heategevuslik karaokeõhtu Viljandis pubis Liverpool ja Valgas Voorimehe pubis, homme Jõhvi pubis Privaat ja Pärnu Kuursaalis.

Projekti «Tartu Karaokeklubi heategu 2009» esimene üritustesari lõpeb reedel Tartus Mägra Maja pubis samuti algusega kell kümme õhtul, kus peale südaööd annab oma lauludega kodututele loomadele endast parima saatest «Eesti otsib superstaari» tuntud Karolin Minenko ja läheb oksjonile Tartu A. Le Coq spordimaja jõusaali kahekümne külastuskorra kaart.

Toetada soovijail on lisaks laulmisele võimalik konkreetsel päeval pista endale taskukohane summa Varjupaikade MTÜ vabatahtlike juures asuvasse korjanduskarpi. Samas müüvad varjupaiga esindajad ka Varjupaikade MTÜ sümboolikaga tooteid.

Õhtu teisel poolel pannakse ürituse toimumispaigas aga oksjonile toimumispaigaga samas linnas või selle läheduses asuva SPA või terviseklubi kinkekaart ja selle müügist saadud tulu, nagu ka sümboolikaga esemete eest saadud raha ja annetused lähevad Varjupaikade MTÜ-le, kes siis vastavalt vajadusele rakendab toetusi oma varjupaikadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles