Margus Vaher: eurolaul on valmis vaadatud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised.
«Kahe takti ette» vastsel võitjal Margus Vaheril on plaanis aasta lõpuks välja anda oma bändi Kesköö album. Tulemata pole jäänud ka esinemispakkumised. Foto: Ülo Josing / ERR

Peale saate «Kaks takti ette» võitmist nädal aega tagasi ei ole saatevõitja Margus Vaher väga puhata saanud.

Produtsendid tema sõnul ei helista, küll on aga agarad ajakirjanikud. Margus ei kurda kummagi üle – ei selle üle, et ajakirjanikud helistavad ega ka selle üle, et produtsendid ei helista. «Ma ajan hea meelega enda asja ise,» rääkis ta raadio Elmar hommikuprogrammis.

Saate võit on Margusele toonud tuntuse. «Kui varem teati nii mind kui minu bändi ainult Tartus, siis nüüd on see teadmine jõudnud ka näiteks Keila-Joale või kuhugi mujale väiksemasse kohta,» rääkis laulja.

Peagi on Margusel ees ka Eurolaulu konkurss, kus ta esitab Elmar Liitmaa poolt kirjutatud laulu. «Laul on meil valmis vaadatud,» rääkis ta. Seda, milline see laul olema saab, Margus veel avalikustada ei taha. «Ma olin selle loo valikuga väga rahul ja see tuleb inglisekeelne laul,» kergitas ta veidi saladuseloori. Laulu lubab ta kindlasti 2. veebruariks, kui on Eurovisiooni finaalvoor.

20-aastaselt läks Margus 2. Tartu Muusikakooli õppima klassikalist laulu. «Aga see ei sobinud mulle. Minu meelest ei ole võimalik kuus kuud ühte laulu ideaalsemaks teha,» meenutas Margus. Peale seda läks ta tuntud lauluõpetaja Ursel Oja juurde. «Ma konkureerisin seal 7- ja 10-aastaste poiste ja tüdrukutega koos. Lõpuks kui pika järjekorra ukse taga ära ootasin ja Urselile ette laulsin, avaldas ta lootust, et ma olen sees,» rääkis ta.
Margus on ajakirjandusele varem öelnud, et ta ei olnud alguses sugugi hea laulja. «Mul on need salvestused siiani olemas. Kui ma need peale paneks, siis ma isegi annaksin sellele inimesele nõu, et ära selle teega edasi mine. Raiskad vaid aega,» naeris ta.

Lähitulevik toob Marguse sõnul eelkõige Eurovisiooni võistluse. «Aga sel aastal on plaanis avada ka veebiaadress margusvaher.com,» tutvustas ta edasisi plaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles