Mees keetis tapetud naise liha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

USAs Texase osariigis Tyleris tappis mees oma tüdruksõbra, fileeris ta liha ja kasutas inimliha toiduvalmistamiseks.

Hiljem helistas Christopher Lee McCuin politseisse ja teatas, et tappis oma tüdruksõbra Jana Sheareri ning keetis tema liha, vahendab Yahoo news.

Kui politsei jõudis Lee koju, leidsid nad mehe koos Sheareri kehajäänustega.

«Naise üks kõrv oli ikka veel pliidil potis keemas ja laual oli inimlihaga taldrik koos kahvliga,» meenutasid korrakaitsjad.

Politseil pole veel kindlaid andmeid, kas mees jõudis naise liha süüa.

Politsei esmane uurimine näitas, et Shearer võidi tema kodust röövida. Kriminalistide andmetel tapeti naine löögiga pähe.

«Nägin oma tütart McCuini autosse istumas. Mingit rüselust polnud, kuid millegipärast lahkus ta kodust ilma jalatsite, käekoti ja mobiiltelefonita,» tunnistas Sheareri ema.

Uurijad lisasid, et naise tapmine on seotud McCuini ühe teise kuriteoga. Nimelt pussitas mees varem oma endise naise uut kaaslast ja murdis tema ärisse sisse. Pussitamisohver on haiglas ja tema olukord on raske.

«Meie andmetel sisenes McCuin oma endise naise koju, kus ta pussitas 42-aastast William Veasleyt. Arvasime siis, et tegemist oli peretüliga, mis lõppes pussitamisega,» ütles politsei esindaja.

Politsei lisas, et pärast pussitamist võttis McCuin ette oma tüdruksõbra Jana Sheareri.

Politseil pole veel kindlaid tõendeid, kas McCuin tappis Sheareri oma autos, teel koju või kodus.

McCuini naabrite sõnul ei saanud mees ja ta tüdruksõber just kõige paremini läbi ning nad sõimlesid tihti.

McCuinile esitati mõrvasüüdistus ja ta paigutati Smithi maakonna vanglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles