Beatrice: eksist ülesaamiseks puhasta oma hinge ja elamist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - Modelliagentuuri omanik Beatrice saabus peole koos nägusa noore modellihakatisega.
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - Modelliagentuuri omanik Beatrice saabus peole koos nägusa noore modellihakatisega. Foto: Photo Factory

Hiljuti arutati Raadio Uuno saates Buduaar FM, kuidas eksist üle saada. Saatekülaliseks oli palutud ka tuntud modell ja ärinaine Beatrice, kellel oli lahkuminejatele paar head soovitust.
 

Beatrice avas teema julge oletusega, et tavaliselt lähevad paarid lahku seetõttu, et ei sobi kokku seksuaalselt. «Seksuaalne sobivus mängib suhtes tohutult suurt rolli, isegi kui inimesed püüavad seda fakti kiivalt peita,» arvas ta.

Eksist ülesaamisega pole Beatrice´il enda sõnul kunagi probleeme olnud, sest pigem oli tal endal vaja mehest lahti, mitte üle saada.

Lahku minnakse modellimamma sõnul ikka siis kui nn. match on puudu ja lahkuläinud paaride uuesti kokku hakkamine on Beatrice´i jaoks müstika. «Kui minna lahku, siis nii ka jääb,» on naine resoluutne.

Eksist ülesaamiseks soovitab Beatrice puhastada enda hinge, südant, elamist – ikka selleks, et teha ruumi kõigele uuele ja värskele.

Lisaks parimate lugejakirjade ettelugemisele helistasid saatejuhid Merka ja Leemet ka fotograaf Indrek Galetinile, kellelt samuti eksist ülesaamiseks nõuandeid küsiti.

Indrek, tunnistades, et on eksist ülesaamiseks nii patja nutnud, kui ka terve pudeli rummi korraga ära joonud. Siiski soovitab fotograaf eksist ülesaamiseks leida eelkõige kähku uus kallim.

Buduaar FM on Raadio Uuno eetris igal pühapäeval kell 14:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles