Anna Levandi astub kaalule igal hommikul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trimmisaate kohtunik Anna Levandi soovitab sportlikke eluviise.
Trimmisaate kohtunik Anna Levandi soovitab sportlikke eluviise. Foto: Jelena Rudi

Trimmisaate kohtunik ja iluuisutamise treener Anna Levandi astub kaalule igal hommikul.

«See on harjumus,» põhjendab ta intervjuus Elu24-le. «Nii kui alustasin iluuisutamisega, siis astusin igal hommikul kaalule. Vaatan, et kui olen eelmisel päeval liiga palju söönud, siis on kaalu juurde tulnud ja tuleb natuke jälgida,» räägib ta.

Kaalu jälgimisega soovitab Anna alustada kohe. «Alustada tuleb täna ja mitte homme. Alati on ju nii, et homme ja homme. Ärkad, mõtled, et homme, aga see peab olema täna! Nüüd ja kohe!» soovitab ta.

«Kui sa ennast liigutad, siis on su elu täiuslik. Tunned, kuidas su keha läheb kergemaks ja liigutused kiiremaks, see motiveeribki veel kaalu alla võtma. Enesetunne läheb paremaks ja nagu see Herkki siin ütles, et isegi seks läheb paremaks,» leiab naine, et kilod pole mingi varandus, millest kramplikult kinni hoida.

Levandi soovitab inimestel oma toitumisharjumused üle vaadata. «matsutamine ei ole elu kõige suurem rõõm. Palju suuremaid on. Muuda on harjumusi,» lisab ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles