Tippmuusikalide looja külastas taas Eestit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Rice pildil keskel koos «Chessi» peaosatäitjate Koit Toome, Lauri Liivi, Gerli Padari ja Janika Sillamaaga.
Tim Rice pildil keskel koos «Chessi» peaosatäitjate Koit Toome, Lauri Liivi, Gerli Padari ja Janika Sillamaaga. Foto: Peeter Langovits

Reedel tuli Eestisse paaripäevasele visiidile legendaarne muusikalilooja Tim Rice (pildil keskel koos «Chessi» peaosatäitjate Koit Toome, Lauri Liivi, Gerli Padari ja Janika Sillamaaga), sooviga näha Tallinnas etendatavat Vanemuise versiooni tema enda kirjutatud populaarsest muusikalist «Chess».

Pärast etendust Estonia laval näitlejatega kohtunud vanameister kiitis Eesti solistide kõrget taset, eriti vaimustas teda Florence Vassy osatäitja Gerli Padari hääl. «Ma ei saa kõikidest sõnadest aru, ehkki need on mu enda kirjutatud, kuid lauljad on väga head,» muheles Rice.

Eestit külastas Tim Rice neljandat korda. Varem on ta vaadanud oma kirjutatud muusikalide «Evita», «Aida» ja «Jesus Christ Superstari» siinseid versioone. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles