Ka pärnakad saavad nüüd kebabi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige tüüpilisema kiirtoidu Döner-Kebabi valmistamiseks lõigutakse liha niimoodi.
Kõige tüüpilisema kiirtoidu Döner-Kebabi valmistamiseks lõigutakse liha niimoodi. Foto: Wikipedia

Kaubamaja Port Artur 1 soklikorrusel peasissekäigu vahetus läheduses avab kolmapäeval, 18. veebruaril kell 11 uksed Pärnu esimene omataoline kohvik Kebab & Grill.

Port Arturi turundusjuhi Tair Antoni teatel on kebab Euroopa suurlinnades väga levinud kiirtoit. Kebabi lihatoite pakutakse kas friikartulite või lavašiga, mille juurde kuulub rohke sibul ja hapukurk.

Kebabitoidud on muutunud levinud alternatiiviks burgeritele ja

hot dog

'idele, olles samuti kiiresti valmistatavad, omanäolised ja väherasvased.


Kebab & Grill pakub Port Artur 1s einestamisvõimalust iga päev 11-21.

Kebabiroogasid saab proovida kohvikus ja neid võib kaasagi osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles