Rivo Vesik astub diskoripulti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesikut näeb reedel Pärnu piljardiklubis Pool 8 plaate keerutamas.
Rivo Vesikut näeb reedel Pärnu piljardiklubis Pool 8 plaate keerutamas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Sel reedel, 20. veebruaril näeb Pärnu piljardiklubis Pool 8 üritusel "Underground" plaate keerutamas rannavõrkpallur Rivo Vesikut.

"Ma ei ütleks, et olen diskor," lausus Vesik lõbusalt. "Pigem olen inimene, kes oskab plaadimasinat kasutada. Korraldajad kutsusid mind, sest olen tore poiss, kellega saab odavalt läbi."

Et reedel mängitakse klubis veebruaris oma sünnipäeva tähistavate muusikute lugusid, kavatseb Vesik sama teha.

"Eks ma sünnipäevamuusikat mängin," tähendas varemgi samas klubis plaate keerutanud võrkpallur. "Arvan, et seekord mängin igasugust huvitavat muusikat."

Koos Kristjan Kaisiga rannavõrkpalli maailmakarikasarjaks valmistuv Vesik teavitas, et mõlemal mehel on tervis korras ja hooajaks valmistumine sujub plaanipäraselt.

"25. veebruaril hakkab meil Nõo sisehallis laager," rääkis Vesik. "Pärast seda sõidame aprilli alguses Brasiiliasse, kus toimub hooaja esimene maailmakarika etapp. Kõige tähtsamaks võistluseks on juuli lõpus maailmameistrivõistlused."

Peale Vesiku näeb reedel diskoripuldis  DJ Milan Wildi ja 2Bad.

Korraldajate teatel mängitakse veebruaris oma sünnipäeva tähistavate muusikute lugusid rokk- ja industriaalmuusikast new metal'ini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles