Kuula: HND avaldas esimese singli peagi ilmuvalt albumilt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND töötab sel kevadel aktiivselt oma uue albumi materjali kallal.
HND töötab sel kevadel aktiivselt oma uue albumi materjali kallal. Foto: Maris S.

Täna avaldas HND unplugged versiooni loost «Kui sa vaid saad». Tegemist on avasingliga sügisel ilmuvalt täispikalt unplugged albumilt.

Bändi solisti Tarvo Mölderi sõnul tutvustavad nii tulevane album kui selle esiksingel kuulajaile bändi hoopis teisest küljest. «Pean tunnistama, et osad lood kõlavad unplugged seades vaat et isegi paremini kui rokivõtmes,» tõdes mees.


HND debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga kauamängiv «Paturaamat» sai hea vastukaja nii meedias ja rokisõprade hulgas. Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga «Aivaravai» (CD+DVD) tegi HND ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta. 2009. aasta 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv «Päikesepilkajad». Albumilt pärinevad hitid «Kõverpeegli rahvas», «Päikesepilkajad» ja «Langenud inglite maal».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles