Massöör andis John Travolta seksuaalse ründamise väitega kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta
John Travolta Foto: SCANPIX

Oma nime mitte paljastanud massöör andis Hollywoodi staari John Travolta kohtusse väitega, et näitleja ründas teda seksuaalselt Beverly Hillsi hotellis.

Massöörina töötava mehe sõnul silitas Travolta ta säärt, kastus ta genitaale ja püüdis teda seksile meelitada hotelli privaattsoonis selle aasta 16. jaanuaril, kirjutab The Telegraph.

Travolta pressiesindaja sõnul on tegemist valega ja näitleja nime mustamisega.

«Mainitud kuupäeval ei olnud John Travolta Californias. Meil on olemas kindlad tõendid, et ta oli Idarannikul. Travolta plaanib teda mustavad isikud kohtusse kaevata,» teatas esindaja.

Massööri advokaat Okorie Okrocha sõnas, et California seaduse järgi saab isik seksuaalse rünnaku puhul anonüümselt kohtuasja algatada.

Kohtudokumentides on kirjas massööri poolt edastatud informatsioon juhtunu kohta. Massööri sõnul sai ta kõne, milles paluti Travolta jaoks massaaži aeg kinni panna. See isik võttis massööri oma autosse ja sõidutas ta hotelli, kus talle öeldi, et tunni eest makstakse talle 200 dollarit.

Okorcha sõnul ei andnud ta klient staari kohe kohtusse, kuna ta soovis enne uurida juhtunu tagamaid ning uurida selle kohta ka Travolta esindajatelt.

«Saime kontakti Travolta esindajatega  ning otsisime võimalusi, kuidas olukorda lahendada kõigi jaoks võimalikult soodsalt,» sõnas Okrocha.

Massööri sõnul soovib ta alandamise eest saada kohtu kaudu Travoltatlt kompensatsiooniks kaks miljonit dollarit.

Travolta esindaja sõnul on süüdistus fabritseeritud.

58-aastane Travolta sai kuulsaks 1970. aastate telesarjas «Welcome Back Kotter». Sellele järgnesid rollid linateostes «Saturday Night Fever», «Grease» ja «Pulp Fictuon», mis tõid ülemaailmse kuulsuse.

Ta on kaks korda saanud Oscari nominatsiooni. Alates 1991. aastast on ta abielus Kelly Prestoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles