Saksa suurüritus "Mayday" tuleb Eestisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva hullutaja ATB on üks, keda näeb aprillis Saku Suurhallis.
Rahva hullutaja ATB on üks, keda näeb aprillis Saku Suurhallis. Foto: http://www.atb-music.com

Saksamaa legendaarseim suurüritus "Mayday" toimub sel aastal esimest korda 18. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis.

Korraldaja teatel esinevad Tallinnas trance-, techno- ja hard-style'i maailmanimed ATB, Westbam, Eric Sneo, Wippenberg, Super8 & TAB, Trance Generators ja DJ Meri Eestist. Oodata on veelgi külalisi.

Eesti suurim elektroonilise tantsumuusika indoor-festival kestab ühtekokku 11 tundi jutti. "Mayday Estonia" korraldab Saku halli helitehnika osas erilahenduse, et suurimadki muusikahuvilised ei peaks saali heliakustikas pettuma. Peale võimsa heli lisavad tubli annuse emotsiooni  valgus- ja LED-lahendused!

Portaali Party.ee teatel on "Mayday" nagu ka "Love Parade" üks vanemaid Saksamaa elektroonilise tantsumuusika festivale, mille esimene üritus toimus 1991. aastal. Saksamaal on üritus tänavu 30. aprillil ja esinejateks on sellised maailmanimed nagu Paul Van Dyk, Sven Väth, Fedde le Grand, ATB, Westbam jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles