Tõehetke-Lilit näitas seksikate peol oma kallimat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõehetke-Lilit: "Mul on praegu keegi. Kui oleme koos, on kõik hästi." Lilit ja tema salapärane kaaslane Elu24 peol.
Tõehetke-Lilit: "Mul on praegu keegi. Kui oleme koos, on kõik hästi." Lilit ja tema salapärane kaaslane Elu24 peol. Foto: Elu24
Kroonika seksikate peol võis teineteise embuses näha Playboy kaanestaari Tõehetke-Lilitit ja tema uut, siiani kiivalt varjatud poiss-sõpra Riivot.

Tegelikult käis Lilit koos Riivoga seltskonnaüritustel juba möödunud aasta sügisel. Paarike õrnutses ka Elu24 peol detsembris, kuid siis ei soovinud kaunitar oma poisist pikemalt pajatada, öeldes et see võib suhtele halvasti mõjuda ning kadedad jälle keelt laksutama panna.

Ka Riivo polnud nõus toona kommentaare jagama, kuid Kroonika seksikate peol liikus paarike avalikult käsikäes ning ei lahkunud teineteise embusest hetkekski.

Huvitav, kuidas mõjus Riivole Liliti hiljutine osalemine tõsieluseriaalis «Unistuste printsess», kus miljonärist Roberto endale kallimat otsis?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles