Galerii: kodumaisel kotibrändil JUKOCUTE valmis uus kollektsioon!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodumaisel kotibrändil JUKOCUTE valmis uus kollektsioon, mida esitleti koos Sireen Vintage poe kaunite riietega restoranis GIANNI.

Jukocute disaineri Julia Korovina sõnul pakub uus kollektsioon ahvatlevat valikut trendikale ning elujanulisele naisele.

Disaineri sõnul väljendab kollektsioon nüüdisaegse naise ülimat võimekust, seksuaalsust ning tema sisemaailma kontrastsust.

«Võluvad helid, paradiisilik aed, päikese all kuumenenud maa ja õhulised nümfid, kelle õlgasid ehivad eksootilised «linnud»,» loetles Julia kollektsiooni iseloomustavaid märksõnu.

«Kollektsiooni disainis järgisin lõunamaise linnu tiibade ja sulgede joont ning proovisin lisada igale elemendile Itaalia päikese kiirgust ja energiat,» lisas disainer.

 

Kottide valmistamisel on kasutatud eksootiliste loomade nahka imiteerivat täisnahka, sitsi ja aplikatsioonitehnikat. Värvidest on esindatud nii pastelsed kui ka erksad puhtad toonid, lisaks monokroomsele mustale-valgele.

 

Rooma ajaloost ja kultuurist inspireeritud käekotte läbib šikk Itaalia joon. Jukocute disaini tuumaks on naiselikkus, rikkalikkus ja originaalne eristumine. Igat kotti toodetakse individuaaltellimusena piiratud kogustes Itaalia südames Roomas.

 

JUKOCUTE brändi taga seisab Eestist pärit moedisainer Julia Korovina, kes on õppinud aksessuaari- ja kingadisaini parimate Itaalia moemajade disainerite käe all Roomas (IED).

Elades ning töötades Itaalias hoiab Julia sidet kodumaaga, tuues Eestimaale Roomast inspireeritud ning kvaliteetsest Itaalia nahast käsitööna valmistatud luksuslikke aksessuaare.

 

Kollektsiooni esmaesitlus toimus kutsututele 3. mail 2012 restoranis GIANNI

Eesti Modelliagentuuri modellide meigi eest hoolitses Max Factor ja soengus sätib Wella. Printsessilikud pastelsed kleidid pärinesid Sireen Vintage poest (Müürivahe 22).

Jooki pakus Martini Royale. Lõhnavaid üllatusi pakkus parfüüm Bvlgari Mon Jasmin Noir l'eau Exquise. Üritust korraldas Stiilikanal.

 

Varasemaid ja uut JUKOCUTE kollektsiooni saab vaadata ja tellida veebilehel www.jukocute.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles