Stiilseimad eestlased on Uukkivi ja Hakomaa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Hakomaa
Margit Hakomaa Foto: Marina Puškar

Ajakirja Stiil iga-aastasel stiilseimate eestlaste valimisel võidutsesid seekord telenägu ja ärinaine Margit Hakomaa ning sarjas «Kelgukoerad» uurija Posti kehastav näitleja Ivo Uukkivi.

Kahjuks ei saanud kumbki staar välisreisi tõttu eile ise restorani Gloria tiitlit vastu võtma tulla, kirjutab SL Õhtuleht.

Margit Hakomaa pälvis žürii tunnustuse oma alati läbimõeldud ja lihvitud välimusega, mida kiitis ka telenägu Eve Kallaste, kes juhib koos Hakomaaga saadet «Tere õhtust». Kallaste sõnul ei ole ta kolleegi kunagi lohakalt riietatuna või salkus soenguga näinud: vastupidi, Margiti välimus olevat laitmatu isegi varahommikuti.

Stiilseimaks meheks valitud Ivo Uukkivi kolleeg Merle Palmiste oli mehe võidust kuuldes üllatunud. «See ongi väga lahe ja seksikas, et ta käib riides, nagu talle meeldib,» iseloomustas Palmiste oma kolleegi stiili, mida SL Õhtulehega rääkinud moetoimetajad iseloomustasid väljendiga «lohakas elegants».

Mullu valisid ajakirja lugejad stiilseimateks näitlejad Maarja Jakobsoni ja Rain Tolgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles