Right Said Fred: armastuses sugu ei loe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Right Said Fred
Right Said Fred Foto: promo

Right Said Fredi laulja Fred Fairbass leiab, et me areneme kiiresti, kuid teatud asjadesse oleme kinni jäänud - Fred ei mõista näiteks, miks peaks soo ja valikute järgi inimesi paika panema - ja miks vihastab kedagi seegi, kes kellega seksib.

Laupäeval oma menubändiga Tallinnas Apollo Live Clubis esinev Fred Faribass (58) teab, millest räägib, sest üht pikka ja harmoonilist samasooliste kooselu nägi ta aastaid kõrvalt pealt, kirjutab Kroonika.

Kahjuks lõppes bändikaaslasest kaksikvenna Richardi romaan liiga vara - mehe elukaaslane põdes aastaid vähki ning 2010. aastal pidi ta karmile haigusele alla vanduma.

«Richardi elukaaslase haigus ja surm olid need, mis bändi tegemised teisejärguliseks seadsid,» räägib mees, kes ise elab abikaasa ja tütrega hoopis Hispaanias.

«Hispaania ühiskond on väga tugevalt perele orienteeritud ning kuna kodu ja pere on siin esikohal, kõige tähtsamad, siis on siin ka aega rohkem,» räägib artist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles