Maailma kiireima mehe kallim on tuntud moekunstnik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Jamaica sprinter Usain Bolt, keda tuntakse ka hüüdnimega Lightning Bolt, uus kallim on tuntud ja tunnustatud moekunstnik Lubica Slovak.

Paari sõbra sõnul ei meeldi neil punase vaiba üritused ning nad naudivad õhtuid teineteise seltsis, edastab The Telegraph.

Bolt ja Slovak kohtusid esmakordselt möödunud aastal. Slovakit tutvustas 100-meetri ja 200-meetri maailmarekordiomanikule ja olümpiavõitjale Boltile nende ühine sõber Tami Chynn, kes on Jamaica reggelaulja.

Tami Chynnil ja Lubica Slovakil on ühine moebränd Anuna ning Jamaica pealinnas Kingstonis butiik. Lisaks on naine ilma teinud mitmetel rahvusvahelistel moegaladel.

Ka tegi Slovak Boltiga ühe Slovakkia ajalehe tarbeks intervjuu.

Neist sai paar möödunud aasta novembris. Nad elavad Bolti majas Kingstoni eeslinnas.

Slovakkias sündinud Slovak emigreerus koos vanematega Kanadasse, kui ta oli 14-aastane ning õppis Toronto Ryersoni ülikoolis moedisaini.

Blond ja heledanahaline Slovak kolis Jamaicale pärast seda, kui ta oli 2000. aastal seal puhkusel ning saar hakkas talle meeldima.

Bolti eelmisteks kallimateks on olnud Londoni baaridaam Rebeckah Passley ja Jamaica tõsielustaar Taneisha Lava Simpson.

«Usain on noor, kuulus ja populaarne mees, kellel on olnud paar varasemat suhte. Kuid Lubica on tema jaoks see õige. See suhe töötab, kuna mõlemad tegelevad asjaga, mis on neile kõige südamelähedasem,» selgitas paari sõber.

Kinnitamata andmetel sõidab Slovak koos Boltiga Londonisse olümpiamängudele.

Samas ei meeldi pajudele jamaicalastele, et nende suur rahvuskangelane valis heledanahalise naise.

Jamaicalased lahkavad seda teemat interneti jututubades. Üks kasutaja kirjutas, et «jälle üks jamaicalane on varastatud».

«Tõepooleest Usain! Kas sa oled ka see tumedanahaline mees, kes kannatab heledanahalise naise kompleksi all?» küsis teine kommenteerija.

Slovaki sõnul ei tähenda nahavärv armastuses mitte midagi.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles