George Lucas kardab «Indiana Jonesi» läbikukkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Lucas
George Lucas Foto: AFP / Scanpix

Indiana Jonesi – filmide looja George Lucas pelgab tegelaskuju naasmist suurele ekraanile, sest on kindel, et kõik hakkavad uut filmi vihkama.

 

Mainekas filmimees osaleb sel aastal esilinasuva filmi, «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull», loomises peaprodutsendina, tehes koostööd režissöör Steven Spielbergiga, vahendab WENN.

Duo ülimast võimekusest hoolimata kardab Lucas, et filmi võib tabada ränk läbikukkumine, kuna ta usub, et inimesed ei anna sellele võimalustki – sest algse triloogia fännid on juba niigi pahased, et filmile neljas osa teha otsustati.

«Ma juba tean, kuidas kriitikud seda vihkama hakkavad. Ei ole midagi, mida me teha saaksime. Nad vihkavad mõtet veel ühest filmist. Nad on juba otsustanud,» ütles Lucas.

«Fännid on endast väljas. Nad on alati endast väljas - «Miks ta selle niimoodi tegi?». Tuleb lihtsalt jääda mädatomateid ja telliskive ootama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles