Pildid: Tartus avas uksed kokteilibaar Mint Lounge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avas uksed kokteilibaar Mint Lounge
Tartus avas uksed kokteilibaar Mint Lounge Foto: Tiina Kirs

Ööl, kui luua seljas kihutasid ringi nõiad ja teised värvikad tegelased, avas Tartus ametlikult uksed kokteilibaar Mint Lounge.

Mint Lounge kostitas oma külalisi erinevate menüüs olevate kokteilidega, nagu näiteks Wakka-Lakka Baby, Girls JUST wanna have FUN, Fresh, Greibi daiquiri ja klassikaline mojito.

Muusikat valis ja mängis tantsitavaks DJ Erlend Aav. Meeliergutavatele kokteilidele pakkus muusikalise naudinguga konkurentsi imetabane noor laulja Rosanna Lints, keda saatis kitarril Rauno Laikjõe.

Mint Lounge'i näol on tegemist Lõuna-Eesti suurima kokteilibaariga, mille eesmärgiks on pakkuda meeldejäävaid maitseelamusi ja kvaliteetseid kokteile. Kokteilikaardist võib leida aegumatuid klassikuid ja uusi ning põnevaid maitsekooslusi.

Kui klient ei leia endale pakutavast menüüst meelepärast ja enda maitseelistustele vastavat jooki, valmistavad Mint Lounge baarmanid hea meelega kliendi soovidele vastava kokteili.

Lisaks mitmekülgsele ja Vahemere hõngulisele menüüle pakub Mint lounge igal lõunal taskukohase hinnaga päevapakkumisi. Köök on avatud hiliste õhtutunditeni.

Igal nädalavahetusel keerutavad baarileti taga muusikat DJ´d, kelle plaadimängitest välja võlutud noodid ja õige sagedusega keeratud voldid loovad külastajatele suurepärase peo meeleolu.

Peagi loodab Mint Lounge pakkuda oma külastajatele programmi, mis sisaldaks erinevaid muusikalisi live-esinemisi.

Laialdase kokteilivalikuga trendikas Mint Lounge asub aadressil Ülikooli 4, Tartu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles