Glamuuripidu: Empire Carnaval Vertigos

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Empire Carnaval 2 Vertigos, 13.02.2009
Empire Carnaval 2 Vertigos, 13.02.2009 Foto: Photo Factory

Reedel, 13. veebruaril toimus Baltikumi grandioosseim tantsu- ja karnevaliöö -

Empire Carnaval

Tallinna

lounge

-restoranis Vertigo. Korraldajaks ärimees

Aleksei Pankow

.


Seks puhuks oli Vertigos sisustatud kaks tantsusaali, kaks uhket VIP-saali ja viies saal, kus asus uudne Cold Lounge.

Could Lounge'i hubases atmosfääris oli võimalik kuulata head muusikat, suitsetada sigarette või sigareid, tõmmata vesipiipu ja tellida baarist kokteile.

Uhke peoga tähistati kaht tähtpäeva - kolmeteistkümnendale kuupäevale langenud reedet ja loomulikult ka pärast südaööd alanud kõikide armunute päeva.

Sissepääsu juures asuvast kioskist oli kõigil, kel polnud mahti ürituseks korralikult ettevalmistuda, võimalik soetada põnevat karnevalivarustust. Fuajeest oli võimalik tellida endast kohapeal joonistatud sõbralik sarž.

Õhtu kulmineerus parima naiste- ja meestekostüümi valimisega. Üllatuskülaliseks oli trikimees Jürgen Veber ning lõbusaid ja hoogsaid võistlusi korraldas kõigile tuntud raadiosaatejuht Vitali Vesterinen.

Lisaks pakuti üllatusi armunuile ja armuda soovijaile, tõsielu-show'd raudse närvikavaga vaatajatele, võimsat laser-show'd, tehti fosforkehamaalingud, korraldati suurejooneline oksjon, pakuti veidike erootikat, loomulikult ei puudunud ka legendaarne sala-show ja põlevate tuulelohede lennutamine.

Dresscode oli seekord rangelt temaatiline: Rooma impeerium, muinasjutuline sangar või erootika.

Kogu öö oli avatud ka restoran Vertigo köök, mis serveeris terve karnevaliöö vältel hõrgutavaid roogi.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles