Trikimees võlus välja elus prussaka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Helin Loik/ Naisteleht
Kanal 2 saate«Trikimees» illusionist-trikimees Jürgen Veber alustas saadet kaarditrikiga, lastes pealtvaatajal pimesi kaardid kahte pakki laduda, lootuses, et ühte pakki kogunevad kõik punased ja teise kõik mustad kaardid.

Kui mõlemad pakid üle vaadati, oligi täpselt nii, nagu Veber oli arvanud.

Järgmisena tegi trikimees ehtepoes prussaka prossist päris prussaka. Veber võttis prossi, kinnitas selle külge kaelaketi, pani prossist prussaka karpi, sulges karbi ning pani selle veel ka patsikummiga kinni. Mõne hetke pärast ketist sikutades tuli karbist välja suur ja täiesti elus prussakas.

Siis tegi illusionist silmapette sõrmusega. Ta kutsus enda juurde ühe pealtvaataja, sidus tal salliga silmad kinni, et neiu saladuse jälile ei saaks ning nihutas siis tüdruku sõrmuse ühest sõrmest teise, ilma et seda üle sõrme otsa ära oleks võtnud.

Viimasena lasi Veber pealtvaatajal kaardipaki keskelt ühe kaardi võtta, et siis seejärel ära arvata, millise kaardi naine võttis. Veberil oli käes suur mapp, mille peale joonistas kõigepealt ühe kaardi, mis ei olnud pealtvaataja valitud kaart, tegi sellest kaardist kaardipaki ning siis tõmbas kui võluväel joonistatud pakist välja õige kaardi (joonistuse).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles