Sylvester Stallone teeb «Rambo V»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «First Blood»
Kaader filmist «First Blood» Foto: Youtube

Hollywoodi staar Sylvester Stallone kinnitas, et ta on taas valmis Rambot kehastama.

65-aastane näitleja on uue filmi peaosatäitja, stsenarist ja režissöör, edastab Variety.

Stallone sõnas MTVle antud intervjuus, et «Rambo V» räägib Vietnamis sõja veteranist palgasõdurist, kes peab oma «viimase lahingu» Mehhiko narkokartellidega võideldes.

Näitleja kinnitusel on Rambo saatuseks minna kuulsusrikkana ajalukku.

Stallone kehastas Rambot esmakordselt 1982. aastal. Hiljem tehti veel kolm «Rambo» järge. Viimane neist «John Rambo» valmis 2008. aastal.

«See tegelane läheb vastu oma elu kulminatsioonile, ta mõistab, milles tema saatus seisneb. Ta ei ole varju jääja, vaid läheb maailma ja korraldab sõna otseses mõttes kangelasliku märuli,» selgitas Stallone.

Stallone`i kinnitusel pakuvad talle Mehhiko narkoprobleemid huvi ja selle tõttu valis ta sellise teema.

Kui tehti Rambo esimest filmi «First Blood», siis olevat Stallone`il tekkinud režissöör Ted Kotcheffiga kaklus, mille käigus tal tekkis kolme roideluu murd.

Stallone oli vastu sellele, et filmi lõpus teeb Rambo enesetapu. Ta keeldus võtteplatsile tulemast ja selle tõttu ähvardas filmistuudio teha kohtuga.

Filmi lõpp tehti ümber ja Rambo jäi elama.

2010. aastal antud intervjuus sõnas Stallone, et ta ei plaani enam Rambot kehastada, kuid nüüdseks on ta ümber mõelnud.

«Rambo» on action filmide seeria, mis põhineb David Morelli romaanil «First Blood». Peategelast Rambot mängib neis linateostes Sylvester Stallone. Ta kehastab Vietnami sõja veterani ja endist eriüksuslast, kel on väga head võitlusoskused.

Filmiseeriasse kuuluvad «First Blood» (1982), «Rambo: First Blood Part II» (1985), «Rambo III» (1988) ja «John Rambo» (2008).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles