Indias modellikarjääri rajav Ksenia on kurnatud meeste õgivatest pilkudest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell 6. saade
Eesti tippmodell 6. saade Foto: Kanal 2

«Tüdruk ei saa end siin turvaliselt tunda - mehed jõllitavad kogu aeg ja vahel ka vilistavad,» kurdab viimasest «Eesti tippmodelli» saatest pudenenud Ksenia, kes on praeguseks poolteist kuud Indias New Delhis modellitööd teinud.

«Vaatame hoolega, et ei satuks kunagi ilma kaaslaseta õhtupimedaga väljas olema,» räägib neiu, kel armsam Eestis ootamas, kirjutab Õhtuleht.

«Mehed on siin väga pealetükkivad ja püüavad sind kohe endaga kohvile saada ning vahel purskub neil juba ühegi hingetõmbeta üle huulte harjumuslik: tere, mis su nimi on? Kust sa pärit oled? Kas me võiks millalgi koos ühe kohvi võtta?» jutustab Ksenia (23). «Õnneks on enamiku India modelliagentuuride lepingus punkt, mis keelab agentuuri loata võõrastega suhelda ja see toimib kaitsekilbina.»

Ksenia sõnul seiravad paljud naised valgeid tüdrukuid põlglikul ja kadedal pilgul: «Nende mehed on truudusetuse poolest kurikuulsad ja panevad pilgu peale igale vähegi atraktiivsemale välismaa naisele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles