Poliitik Viljar Jaamu: mehed armastavad silmadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: EESTI VABARIIGI 89. AASTAPÄEVALE PÜHENDATUD PRESIDENDI VASTUVÕTT : TARTU, EESTI, 24FEB07 -
Pildil EAS’i juht Viljar Jaamu.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT02: EESTI VABARIIGI 89. AASTAPÄEVALE PÜHENDATUD PRESIDENDI VASTUVÕTT : TARTU, EESTI, 24FEB07 - Pildil EAS’i juht Viljar Jaamu. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Poliitik Viljar Jaamu on aastaid juhtinud riigiasutusi, omandanud majandusteaduste doktorikraadi ning harrastab samuraide mõõga käsitlemist.

Buduaar uuris Viljari käest aga seda, millised iseloomujooned on tema jaoks naise juures kõige olulisemad, millised naised talle ei meeldi ja kui oluline on välimus.

«Pole hullemat asja, kui vinguvad ning depressiivsed naised, ja arvan, et siinkohal pole ma ainus mees, kes nii mõtleb,» leiab Viljar, et pidevalt vinguva naise seltskonnas ei saa ükski mees end õnnelikult tunda.

«Hoolivus ja siirus on kõige olulisemad iseloomujooned naise juures,» hindab mees naiste juures enim heasüdamlikkust ja hoolivust.

«Kui oluline on naise välimus? Siinkohal meenub kohe vanasõna: naised armastavad kõrvadega, mehed armastavad silmadega. Nii see on alati olnud. Esimese mulje kujundab naise välimus,» tunnistab Viljar, et kaunid ja hoolitsetud naised jäävad alati silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles