Vändra Jaani Trahter avab taas uksed!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Jaani Trahter avab taas uksed!
Vändra Jaani Trahter avab taas uksed! Foto: Jaani trahter

11. ja 12. mail avab uksed Vändra legendaarne peopaik Jaani Trahter.

Avanädalavahetuse pidustusteks on kohale kutsutud 2 palavalt armastatud artisti. Reedel astub lavale võrratu kaunitar Kairit Tuhkanen ja laupäeval aastakümneid Eesti rahvast hullutanud kultusbänd Kuldne Trio. Mõlemal päeval mängivad ainult parimat muusikat Tartu ööklubielu tuntud plaadikeerutajad: Ervin Hurt, Tauno Sander, Cristo Rääbis, Heiko Harkmann, Foxer jt.

"Trahteri programm ning muusikavalik hakkab olema mitmekülgne, sest kuulda saab nii tänapäeva tuntud raadiohitte kui ka vanu häid Eesti ja välismaa retrolugusid. Lisaks kutsutakse esinema tuntud Eesti artiste ning lähiajal on plaanis tuua Vändrasse menuartistid nagu Smilers, Koit Toome, Mr. Happyman, Hellad Velled, Artjom Savitski ja Grete Klein. Samuti hakkavad Jaani Trahteris toimuma tuntud üritustesarjad nagu Eesti Möll ja Staarid Baaris ning kindlasti ei jää tähelepanuta ka suvehõngulised kuumad peoööd," teatab Trahteri uus programmijuht Heiko Harkmann.


Jaani Trahter on avatud igal nädalavahetusel kella 23-5 hommikul.

Lisainfot Trahteri ürituste kohta saab Facebooki fännilehelt ja kodulehelt www.jaanitrahter.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles