/nginx/o/2025/05/29/16877387t1h6390.jpg)
Mõni õhtu on lihtsalt selline, kus tahaks midagi sooja, mahlast ja maitsvat – aga ilma, et peaks terve õhtu pliidi ääres seisma. Just selliste hetkede jaoks on olemas BBQ vrapp - kõhutäis, mis sobib ideaalselt kiireks lõunaks, õhtuseks toidukorraks või isegi piknikukorvi.
Grillitud või ahjus küpsetatud kanafilee, millele on lisatud BBQ-kaste, värske ja krõmps salat, veidi juustu ja kõik keeratud pehmesse täisteratortillasse – see on klassika, mis lihtsalt töötab. Retsept on paindlik ja võimaldab lisada erinevaid koostisosi vastavalt maitse-eelistustele. Vürtsi armastajatele sobib juurde lisada jalapenot, pehmemale maitsele mõjub hästi avokaado või hapukoor.
Erik Orgu poolt koostatud retsepti puhul võib kindel olla, et see on ka tervislik. Seega sobib BBQ-vrapp alati, kui kõht tühi ja tahab midagi maitsvat, aga ka tervislikku.
Koostisained 4 portsjoni jaoks:
- 120 g juustu
- 400 g kanafileed
- 280 g kapsast
- 220 g porgandit
- 120 g lahjat majoneesi
- 1 pakk Santa Maria nisutortillasid täisterajahuga
- Santa Maria kivisoola
- Santa Maria Tellicherry musta pipart
- Santa Maria universaalset BBQ kastet
Kuidas valmistada:
- Pane ahi grillrežiimiga 250 °C juurde soojenema, kui sa ei soovi
tulel grillida või pannil praadida.
- Lõika kana 2-3 ampsu suurusteks tükkideks ja maitsesta soolaga
ning pane ahju.
- Samaaegselt riivi porgand ja juust, lõika kapsas peeneteks
ribadeks ning sega majoneesiga kokku, maitsesta soola ja musta
pipraga.
- Soojenda tortiljad.
- Kui kana on küps, sega kausis BBQ-kastmega kokku.
- Pane kõik komponendid tortiljapõhja keskele ja keera rulli.
Vaata retsepti täpsemalt SIIN