Skip to footer
Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

BBQ vrapp – soe kõhutäis kiireks õhtuks

Artikli foto

Mõni õhtu on lihtsalt selline, kus tahaks midagi sooja, mahlast ja maitsvat – aga ilma, et peaks terve õhtu pliidi ääres seisma. Just selliste hetkede jaoks on olemas BBQ vrapp - kõhutäis, mis sobib ideaalselt kiireks lõunaks, õhtuseks toidukorraks või isegi piknikukorvi.

Grillitud või ahjus küpsetatud kanafilee, millele on lisatud BBQ-kaste, värske ja krõmps salat, veidi juustu ja kõik keeratud pehmesse täisteratortillasse – see on klassika, mis lihtsalt töötab. Retsept on paindlik ja võimaldab lisada erinevaid koostisosi vastavalt maitse-eelistustele. Vürtsi armastajatele sobib juurde lisada jalapenot, pehmemale maitsele mõjub hästi avokaado või hapukoor.

Erik Orgu poolt koostatud retsepti puhul võib kindel olla, et see on ka tervislik. Seega sobib BBQ-vrapp alati, kui kõht tühi ja tahab midagi maitsvat, aga ka tervislikku.

Koostisained 4 portsjoni jaoks:

Kuidas valmistada:

  1. Pane ahi grillrežiimiga 250 °C juurde soojenema, kui sa ei soovi

    tulel grillida või pannil praadida.

  2. Lõika kana 2-3 ampsu suurusteks tükkideks ja maitsesta soolaga

    ning pane ahju.

  3. Samaaegselt riivi porgand ja juust, lõika kapsas peeneteks

    ribadeks ning sega majoneesiga kokku, maitsesta soola ja musta

    pipraga.

  4. Soojenda tortiljad.
  5. Kui kana on küps, sega kausis BBQ-kastmega kokku.
  6. Pane kõik komponendid tortiljapõhja keskele ja keera rulli.

Vaata retsepti täpsemalt SIIN

Tagasi üles