Skip to footer
Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Grilliõhtu staar: takopraad veiselihaga ja särtsaka kastmega

Artikli foto

Otsides grillipeoks midagi uut ja maitseküllast, on takopraad suurepärane valik. See roog ühendab mahlase veise rinnatüki, mis on marineeritud Santa Maria tako maitseainesegus, krõbeda peekoni, värske salati ja vürtsika kastme.

Grillil liha mahlaseks küpsetades lisatakse see õhukeste viiludena soojadele tortilladele ja kõige tipuks - Santa Maria Chipotle tšilli maitseline kaste, mis lisab just õige koguse särtsu.

Takopraad on ideaalne valik suviseks grillimiseks või sõpradega jagamiseks. Ja nagu hea Tex-Mex roog ikka – igaüks saab oma wrap’i ise kokku panna, mis muudab selle mänguliseks.

See ei ole ainult retsept. See on suveõhtu põhjus kokku tulla, grilli ääres veidi aeg maha võtta ja süüa midagi, mis jääb meelde.

Koostisained 4 portsjoni jaoks:

Kuidas valmistada:

Takomarinaadi valmistamiseks sega pakk tako maitseainesegu paari supilusikatäie õli või veega, marinaad peab jääma piisavalt vedel.

Liha grillimine:

  1. Marineeri veise rinnatükki takomarinaadis umbes 20 minutit toatemperatuuril.
  2. Grilli biifsteek endale meelepärase küpsusastmeni. Veendu, et liha saavutaks ka piisava sisetemperatuuri.
  3. Lase lihal natuke aega fooliumisse mässitult seista. Seejärel lõika see õhukesteks viiludeks.
  4. Grilli peekoniviile, kuni need on krõbedad. Viiluta salat, sibulad ja tomatid.
  5. Soojenda tortillad grillil, lisa salat, tomatid, liha ja sibul. Kata majoneesi ja peekoniga. Peale võid jahvatada veel tšillisädemeid.

Tutvu retseptiga täpsemalt SIIN

 
Tagasi üles