Skip to footer
Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Grilliõhtust jäi liha üle? Valmista BBQ jääkidest pitsa

Artikli foto

Kui grillipeo järel jääb üle veidi liha või kana, siis ära lase headel paladel raisku minna. Santa Maria BBQ jääkidest pitsa retsept pakub lihtsa ja maitsva viisi, kuidas need hõrgutised uuele elule äratada.

Suur nisutortilla sobib ideaalselt pitsapõhjaks ja kui määrida sellele BBQ-kastet, lisada riivjuust ja alles jäänud tükeldatud liha, siis on see suurepärane tervik. Ahjus muutub see kõigest alla kümne minutiga kuldseks, lõhnavaks ja täiesti uueks roaks.

Serveerimiseks sobib marineeritud punane sibul, mis lisab roale värskust ja kerget hapukust. Kiire ja lihtne pitsa on ideaalne lahendus, et nautida maitseid uues ja põnevas vormis. Ja mis peamine - nii jääb toit raiskamata ja saad nautida mõnusat pitsaõhtut ilma vaevata.

Koostisained 4 portsjoni jaoks:

Kuidas valmistada:

  1. Eelsoojenda ahi 250 °C-ni.
  2. Määri igale tortillale umbes 2 spl BBQ-kastet ning raputa peale riivjuust.

  3. Kõige peale laota BBQ jäägid.

  4. Pista pitsad ahju ja küpseta 5–8 minutit, kuni juust on sulanud ning pitsa on mõnusat värvi.

Tutvu retseptiga täpsemalt SIIN

Tagasi üles