/nginx/o/2025/05/29/16877270t1hf863.jpg)
Hotdog on vaieldamatult üks maailma armastatumaid kiirtoite. See on mõnus kõhutäis, aga miks mitte anda klassikalisele hotdog´ile uus hingamine.
Kindlasti on hotdog’i tähtsaim roll mahlasel vorstil - selleks sobib nii grillvorst, aga ka viiner või taimne variant. Küll aga annab maitsekuse Santa Maria nacho juustukaste ja kui juurde tõsta lusikatäis vürtsikat ja mõnusat salsat, siis saabki klassikast uus lemmik. Serveerides lisa kõrvale krõbedad tortillakrõpsud.
Juustune Hotdoguero võib olla ideaalne nädalavahetuse snäkk või vaheldus grillipeole. See retsept ei eelda suuri oskusi ega pikka ettevalmistust – kõik on lihtne, aga tulemus on värske ja uudne.
Koostisained 4 portsjoni jaoks:
Marineeritud kurkide valmistamiseks
- 0.5 tk kurki
- 0.75 dl õunaäädikat
- 1 dl suhkrut
- 0.5 pakki Santa Maria tako maitseainesegu
Hotdoguero jaoks
- 8 tk grillvorste
- 1 pakk Santa Maria minitortillasid
- 0.5 purki Santa Maria nacho juustudippi
- Santa Maria medium chunky salsat
- 1 kott Santa Maria tortillakrõpse soolaga
- Santa Maria BBQ kaste magus chipotle
Kuidas valmistada:
Marineeritud kurgid
- Lõika kurk õhukesteks viiludeks.
- Aseta kurgiviilud, õunaäädikas, suhkur ja tako maitseainesegu purki. Sulgege purgi kaas ja loksutage korralikult.
- Pane kurgid külmkappi serveerimist ootama.
Hotdoguero
- Küpseta grillvorste mõlemalt poolt kuniks küpsed ning paiguta vorstid grilli kõige jahedamasse kohta ootele.Grillvorstide asemel võid kasutada ka muid vorste, viinereid või nende taimseid variante.
- Kuumuta grillil tortillasid kiirelt mõlemalt poolt.
- Aseta grillitud vorst kuuma tortilla peale. Lisage lusikatäis nacho juustudippi, Chunky salsat ja BBQ kastet oma maitse järgi.
- Murenda peale tortillakrõpse ja lisa mõned värskelt marineeritud kurgiviilud.
- Soovi korral kaunista koriandrilehtedega.
Tutvu retseptiga täpsemalt SIIN