Mel C: ma tundsin oma buliimia pärast häbi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Chisholm ja Geri Halliwell (taga)
Melanie Chisholm ja Geri Halliwell (taga) Foto: AP / Scanpix

Spice Girls rääkisid esimest korda avalikult valust, mille põhjustas Geri Halliwelli ja Melanie Chisholmi söömishäired.

Nii Chisholmil ehk Sporty Spice’il kui ka Halliwellil ehk Ginger Spice’il arenes 90ndate lõpus oma fenomenaalse edu ajal välja buliimia, vahendab Wenn.

Kuigi teised bändiliikmed Emma Bunton, Melanie Brown ja Victoria Beckham teadsid, et tüdrukutel ei olnud kõik korras, ei räägitud sellest teemast kunagi.

«Mu suurim hirm oli, et lehed kirjutavad sellest, et ma olen kaalus juurde võtnud. Ja sellele mõtlemine ajas mind lausa iiveldama,» rääkis Chisholm hiljutises Briti teledokumentaalis.

«Terve selle Spice Girlsi aja olin ma oma söögi suhtes väga kontrolliv. Ma ei söönud korralikult ja tegin liiga palju trenni. Ma olin ikka väga kondine ning söömishäire oli minu jaoks midagi väga piinlikku.»

Victoria lisas: «Mul on häbi, et ei pööranud Melanie C-le rohkem tähelepanu. Ma ei mõistnud tol ajal, et tal on sellised mured nagu tal olid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles