Veri, soolikad ja kunst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae
Relika Rae Foto: Erakogu

Üks neiu kohtas oma ema matustel väga toredat noormeest. Ta armus noormehesse, kuid ei küsinud tema telefoninumbrit ega aadressi. Nii ei teadnudki ta pärast matust, kuidas teda leida. Mõne aja pärast tappis neiu oma õe. Miks?



Valu, veri, hirm, pisarad...adrenaliin, ning elu lõpp. Iga ohver, kordumatu kunstiteos. Alateadvuse poolt hoolikalt välja valitud isendid. Kõige ilusaim väljendusviisi...


Ma armastan sarimõrvareid!!!

Minu eriliseks lemmikuks on Gerald Gallego ja tema naine Charlene. Geraldi isa hukati kahe politseiniku mõrva eest gaasikambris. Noormees ise alustas oma karjääri sellega, et vägistas 13-aastasena ära 6-aastase naabritüdruku.

Hiljem kuritarvitas ta samast vanusest alates ka oma tütart. Gerald kohtus Charlene'ga kelle IQ oli muide 160. Samuti oli neiul fotograafilne mälu. Koos hakkasid nad noori tüdrukuid vägistama.

Geraldile määrati küll surmanuhtlus, kuid selle edasilükkumise tõttu suri ta pärast oma 56. sünnipäeva vähki. Nende kahe puhul oli minu arvates tegemist meeletult ilusa armastussuhtega.

Muidugi oli neil tülisi nagu kõigil abielupaaridel, kuid siiski valitses nende vahel tõsine ja usaldav side...aww... Head Valentinipäeva G ja C!!!

Teiseks mu südamelähedaseks kunstnikuks on Charles Manson. Mees isiklikult ei ole mõrvanud ühtegi inimest.

Tema eest tegid kogu musta töö ära ta jüngrid, teisisõnu ka perekond. Charles väitis, et kuulis legendaarse bändi „The Beatles" lauludest sõnumit, mis talle veretööga seostuvad mõtted pähe pani.

Kas pole mitte geniaalne? Kuidas saab millegi sellise peale üldse tulla?

Veel ühe silmapaistva sarimõrvarina tooksin välja Jeffrey Dahmeri. Tema õlul lasub süü seitsmeteistkümne poisi ning mehe jõhkras tapmises.

Ta astus oma ohvritega vahekorda nii enne kui ka peale nende elu lõpetamist ning tegeles ka kannibalismiga.
Kajuks peksti ta vanglas surnuks:( Geid on ikka nii armsad!!!

Ahjaa seoses geidega... Tuleb välja, et poeet ning Pärnu noortekeskuse juhataja Toomas F. Aru on homo! Kas pole mitte nummihea?

Hmm... Ma vaatan, et meedia üritab järjekordselt kohalikku kõmustaarikest toota. Seekord jalutas mulle vastu Julia ja kurtis, et temast on saanud „Kohtingu-Julia". Vahva tüdruk teine.

Mulle tuleb meelde näiteks olukord, kui ma mingis kohalikus pubis ta rinnad pulgaliimiga üksteise külge liimisin. Noh superliimi polnd võtta kuskilt.

Või siis näiteks see, kui noor kirjanikuhärra Mikk Pärnits, alias Adrian Shepard üritas neiu telefoni tolle sama pubi katusele visata kuid see veerenni kinni jäi:P

Ei jah igasugu juhtumisi on ette tulnud... Ma ei viitsi Juliast pikemalt rääkida eriti, sest temast on nagunii kõik portaalid paksult pläma täis.

Seda ka, et ma küll ei tea kes selle eest vastutab aga palun koristage lõpuks need jubedad Sensodyne'i reklaamid telekast ära.

Mulle üldiselt meeldib reklaame vaadata ja ostan tihti kaupa sellepärast, et sellel on vahva reklaam olnud aga tegelt ka selle Minni ja teise tšiki lugu ajavad mu juba hulluks. Need on nõmedalt pikad ja igavad. Mõelge omale lõpuks uued reklaamid välja!!! Aitähh...

Sajonara!

Lugu, mida kuulata: Combichrist „Blut Royale".

Video, mida vaadata: Minu arust maailma kõige ilusam gootitšikk Adora BatBrat õpetab gooti meiki tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles